Loading Events

« All Events

New City Centre Timetable

Monday, August 12 - Tuesday, December 31

From 12th August

 

Mondays

12:30 – 1:00pm >> 30-Minute Meditation Class

5:30 – 6:00pm  >> 30-Minute Meditation Class ** NEW **

7 – 8:30pm >> 30-Minute Meditation Class (*)

Tuesdays

10:30 – 11:30am >> 1-Hour Meditation Class

12:30 – 1:00pm >> 30-Minute Meditation Class

5:30 – 6:00pm >> 30-Minute Meditation Class

7:00 – 8:30pm >> Short Courses ** NEW ** (to be announced)

Wednesdays

12:30 – 1:00pm >> 30-Minute Meditation Class

1:10 – 1:50pm >> 40-Minute Meditation Class

7:30 – 8:30pm >> 1-Hour Beginners Class

Thursdays

10:30 – 11:30am  >> 1-Hour Meditation Class (*)

12:30 – 1:00pm >> 30-Minute Meditation Class

Fridays

Closed

Saturdays

See Courses & Special Events

Sundays

11:00 – 12:00pm >> 1-Hour Meditation Class ** NEW **

 

Details

Start:
Monday, August 12
End:
Tuesday, December 31
Events Category:

Venue

KMC SOUTHAMPTON
21 Hanover Buildings
Southampton, United Kingdom
+ Google Map